Avui en dia, fem servir el format de document “pdf” per intercanviar informació amb tothom. Doncs si tens Windows 10, ja pots instal·lar l’EINA GRATUÏTA PER MANIPULAR FITXERS PDF’S, completament gratuïta i segura, ja que es pot trobar a la botiga de Microsoft.

Sovint enviem i rebem contractes, pressupostos, catàlegs, albarans, factures, i tot tipus de documents. A vegades necessitem dividir un pdf i extreure algun full i altres cops el que volem és ajuntar diversos documents.

Vols saber Com dividir i combinar fitxers PDF amb el programari SysTools PDF Split and Merge?

Així pots dividir i combinar diversos documents PDF en qualsevol sistema operatiu de Windows.

Manipula pdf's gratuïtament

Combinar documents:

Per combinar documents PDF en un fitxer, l’eina proporciona l’opció “Combinar” (“Merge“). Amb l’opció Afegeix fitxers / Afegeix carpeta, insereix diversos documents PDF amb la finalitat de combinar. La utilitat no té cap limitació en el nombre de fitxers PDF que s’han de combinar. Es pot afegir qualsevol nombre de fitxers PDF per al procés de combinació. El programari admet totes les versions de fitxers PDF i manté la integritat del fitxer i de les dades mentre fa la fusió de PDF.

Tanmateix, després d’afegir els fitxers PDF, l’eina mostra els detalls sobre el fitxer PDF, és a dir, el nom del fitxer, la mida del fitxer i la ruta del fitxer. Després de completar el procés de fusió de fitxers PDF, l’eina crea un únic document PDF que conté totes les pàgines dels fitxers.

Dividir documents:

Per dividir un document PDF, l’eina proporciona una opció “Dividir” (“Split“). Amb això, un sol fitxer PDF es pot dividir fàcilment en diversos fitxers. El programari proporciona diverses opcions per dividir fitxers PDF, és a dir, Dividir per pàgina, Dividir per rang, Dividir per pàgines parells, Dividir per pàgines senars. Els usuaris podeu seleccionar qualsevol d’aquestes opcions segons els seus requisits. Després de seleccionar l’opció, has de fer clic al botó Procés per iniciar el procés de divisió de PDF.

Instal·lació:

Mira aquest vídeo on veuràs com instal·lar-lo i fer-lo servir:

Així doncs, aquest programari PDF Split & Merge és un programa fiable que pot dividir i combinar fitxers PDF sense cap pèrdua de dades ni problemes de format.

Espero que gaudeixis d’aquesta EINA GRATUÏTA PER MANIPULAR FITXERS PDF’S.

Vols saber més sobre la digitalització dels processos de la teva empresa?

En aquesta masterclass t’explicaré els 4 motius per digitalitzar els processos de distribució de la teva empresa i 5 punts claus per ajudar-te a aconseguir-ho, i veuràs exemples reals. t’ha agradat l’article? deixa els teus comentaris.

#pymes #sistemas #informatica #ERP #sage #sap #contabilidad #impuestos #programes  #software #tallafocs #pdf