Sage 50cloud Asesor Contable, la solució de comptabilitat per a les petites assessories.

N

Ets un assessor sense empleats?

N

Només portes la comptabilitat i els impostos en nom dels teus clients?

N

Treballes com a professional independent i no formes part d’una Firma o Despatx?

N

Necessites un programa sense inversió inicial?

Sage 50c Assessor Comptable és una completa solució de comptabilitat que dóna suport a petits assessors per gestionar els seus negocis d’una manera professional assegurant la compatibilitat, l’adaptació a canvis legals i la possibilitat d’integracions amb tercers (Comunicació bancària, Office 365), etc.

Gestiona la comptabilitat i els impostos de forma senzilla

FÀCIL INSTAL·LACIÓ

Fàcil procés d’instal·lació i migració de dades des de versions anteriors, nova àrea de configuració en el producte simplificat i ràpida posada en marxa.

Capacitats de personalització

Possibilitat de configurar el producte segons les necessitats dels diferents perfils de clients: accessos directes, favorits, ginys (indicadors), dashboards o escriptoris, tots ells personalitzats per a cada usuari de l’aplicació.

Senzill d'utilitzar

Sage50cloud Assessor Comptable és una solució senzilla d’utilitzar amb una interfície de navegació millorada, amb completa funcionalitat de gestió financera i que disposa de mòduls addicionals que permeten oferir més valor als clients de l’assessor.

l

Control de negoci

Gràcies a l’obtenció d’informació que permet prendre les millors decisions per al negoci a través d’un motor d’informes renovat, informes financers, IVA i gestió del flux de caixa.

(*) StartPack inclou acompanyament en la instal·lació i formació en línia de 7 hores.

Segur que tens alguna pregunta més.

3 + 13 =

Horari d’atenció comercial:

dilluns a divendres de 8h.-15h.

972 642779