Millora la teva Seguretat Internet

Symantec Antivirus seguretat internet

Antivirus

Millora la teva seguretat internet.

La mancança d’una política de seguretat eficaç, junt amb la proliferació de les noves tecnologies que permeten un accés ràpid i fàcil a un sistema informàtic, han posat en evidencia que la SEGURETAT ja no es una tecnologia auxiliar sinó un component fonamental del disseny i el funcionament de les xarxes. Les infraestructures de les empreses son cada cop més vulnerables a un gran ventall d’amenaces a la seva seguretat i les conseqüències d’un atac poden ser terribles.

Tallafocs sonicwall seguretat internet

Tallafocs Sonicwall

Millora la teva seguretat internet.

Sonicwall ens permet oferir-te un sistema totalment gestionat, de la teva línia o línies ADSL o fibra òptica. Pots definir la teva pròpia política de control d’us d’Internet a la teva empresa. Podràs obtenir un llistat complert de l’activitat del usuaris de la teva xarxa. En un sol producte controlarem els virus perimetrals, l’espam, intrusions, i les connexions WIFI.

Copies de seguretat. seguretat internet

Copies Online

Millora la teva seguretat internet.

Emmagatzema les dades de la teva empresa de forma segura i accedeix a elles en qualsevol moment, des de qualsevol lloc. Comparteix els teus arxius o crea fàcilment còpies de les dades dels teus equips i servidors. Copies ONLINE, t’ofereix tots els avantatges d’emmagatzematge al núvol sense renunciar a la teva política de seguretat.