xarxa control

xarxa 1988
xarxa control 2013
xarxa control

1988

1996

2004

2013

2021…

Solucions útils per satisfer les necessitats de la teva empresa o despatx professional.

 

N
Busques la confiança i una relació de llarga durada?
N
Estàs cansat/da de canviar d’informàtic cada dos per tres?
N
Pateixes per la seguretat de la teva xarxa?
N
Milloraria el teu dia a dia, sense preocupacions informàtiques?
N
Necessites que t’ajudem amb el teu sistema informàtic?
N
Vols un interlocutor amb experiència empresarial?
 

Hola, soms la Maite, en Rafel i tot el nostre equip a xarxa control.

Després de treballar per altres uns anys, i sent molt joves, vàrem decidir emprendre amb tota la il·lusió del món, i començar a ajudar als petits empresaris a perdre la por a la informàtica. Durant tots aquests anys els hem vist de tots colors, però encara som aquí per ajudar-te.

La nostra vocació empresarial, ens va portar a explorar altres camins, des de formar part d’una de les plataformes logístiques més importants del país repartint missatgeria per tot l’Empordà, passant per obrir una botiga de “gaming” (ordinadors i complements per jugar de manera professional), una empresa de vídeo-conferències corporatives i empresarials, una botiga online de serveis de formació a distancia, fins a una altra botiga online de compres amb grup, d’experiències gironines.

De totes les empreses hem aprés moltíssim, fins hi tot potser més d’aquelles que vàrem tancar com un fracàs. Es per això que segur que entendrem el teu punt de vista d’empresari, quan ens expliquis tot el que et preocupa.

Aquí trobaràs informació de productes de SAGE, implantacions al núvol, infraestructura de servidors i PC‘s amb els seus manteniments i sistemes de copies de seguretat, sistemes de seguretat perimetral tallafocs (firewalls), aplicacions per mòbils APPS, sistemes de control de presència, etc…

No deixis de visitar els nostre Blog, on cada quinzena hi trobaràs nova informació molt beneficiosa per la teva empresa o despatx.

 

Volem impulsar les PIMES i els DESPATXOS de Girona!

 

Xarxa Control, treballem amb Pimes i Despatxos Professionals, que volen més clients i més ingressos, acompanyant-los en la seva transformació digital, en l’àmbit del seu programari de gestió, aplicacions de mobilitat (APP), seguretat informàtica, i tot el maquinari d’infraestructura necessari o el núvol.
XARXA CONTROL,S.L.  treballem amb Pimes i Despatxos Professionals, que volen més clients i més ingressos, acompanyant-los en la seva transformació digital, en l’àmbit del seu programari de gestió, aplicacions de mobilitat (APP), seguretat informàtica, i tot el maquinari d’infraestructura necessari o el núvol.

Visió

Volem ser l’empresa de referència de serveis informàtics, dirigits a les micro-pimes, despatxos i pimes de les comarques gironines, amb les millors marques, amb eines d’última generació i amb les tecnologies més innovadores, per aconseguir la confiança dels nostres clients.

Valors

Fidelitat, discreció, capacitat de sacrifici, honestedat, entorn familiar, implicació en els projectes, empatia, i treball son les nostres pautes d’acció.

Misió

Des de 1988 hem estat fidels als nostres socis, proveïdors i clients, i hem establert una confiança mútua gràcies a la nostra excel·lència. Els canvis tecnològics, socials i econòmics actuals, fan que siguin necessaris uns nous objectius, sense perdre la nostra identitat. Xarxa control, es una empresa de serveis informàtics, dirigits a les pimes i despatxos professionals, especialitzada en la implantació d’aplicacions de tercers, en les àrees de comptabilitat, gestió, magatzem, compres, vendes, laboral, assessories, SaaS, Cloud Computing o núvol, xarxes locals, tele-treball, servidors, virtualització d’escriptoris, virtualització de servidors, seguretat local, seguretat perimetral, control de presència, formació presencial i a distància, i programació d’APPS o aplicacions mòbils.

Tot això ho fem per gaudir de la confiança dels nostres clients, seguir creixent en facturació i beneficis, sota la responsabilitat social envers als nostres treballadors i famílies. Proporcionar al client la millor experiència, al proporcionar-li les millors solucions, ha estat sempre dins el nostre ADN. La nostra gran experiència, l’anàlisi dels errors comesos, escollir els millors fabricants i els més innovadors, son les eines que ens porten a la millor experiència de client.