Sage 50cloud, una suite de gestió comercial i comptabilitat integrada que et permet administrar i controlar totes les àrees bàsiques del teu negoci : finances, compres, vendes, producció i magatzems, entre d’altres.

Et presentem SAGE 50Cloud (al núvol), el nou Standard de gestió per la PIME, amb l’objectiu d’ajudar i millorar en els negocis.

SAGE 50Cloud incorpora tota la essència de les solucions PLUS, però actualitzat amb la última tecnologia, més seguretat, noves opcions i millores a la usabilitat.

És una complerta solució de gestió comercial integrada, de posta en marxa immediata, que et permetrà optimitzar els teus processos de gestió, guanyar temps i estar informat a temps real de com va el teu negoci.

Podràs escollir entre la versió Essentials que inclou facturació i comptabilitat, o una de les versions verticals que donen solució al teu negoci particular.

Podràs pagar una quota mensual o anual, totes elles al núvol, el que significa que pots oblidar-te de comprar servidors, copies de seguretat, actualitzacions…

Escull el teu nivell de servei “Estándard“, “Extra” o “Complete“.

El teu negoci es diferent? Sage 50cloud, també és per tu.

agencies de publicitat i medis

distribució de begudes i alimentació

Equips electrònics

ferreteries

Dissenyadors i fotògrafs

reparació electrodomèstics

reparació de maquinaria

taller de reparacions

botiga comestibles

botiga de complements

botiga de moda

materials de construcció i lampistes

Vols que tinguem una sessió de valoració?

8 + 9 =

Horari d’atenció comercial:

dilluns a divendres de 8h.-15h.

972 642779