Tallafocs Sonicwall seguretat perimetral de la teva xarxa

 

 

 

Tallafocs SONICWALL per seguretat perimetral t’interessa…

N

Si els usuaris de la teva xarxa naveguen alegrament per facebook, youtube, instagram, twitter, i no saps com aturar el perill.

N

Si el descontent de torn, està constantment mirant planes de cerca de treball.

N

Si tothom sap la contrasenya del WIFI.

N

Si només tens el router de l’ADSL o Fibra Òptica de la teva companyia telefònica.

N

Si cada dilluns el “forofo” de la oficina perd el temps consultant els resultats esportius a internet.

N

Si tens un tele-treballador i t’agradaria que la seva connexió amb la central fos segura.

N

Si necessites un WIFI controlat per les teves visites o treballadors.

N

Si els usuaris de la teva xarxa no han rebut formació contra les amenaces de Internet.

Tallafocs Sonicwall seguretat perimetral

Tallafocs Sonicwall seguretat perimetral sèrie TZ

Seguretat i rendiment per les Pimes i despatxos.

Protegeix la teva empresa amb prevenció d’intrusions, antimalware, filtrat de contingut o adreces URL i control d’aplicacions altament eficaces amb els dispositius de tallafocs per a l’administració unificada d’amenaces (UTM) SonicWall sèrie TZ de classe empresarial. Elimina els colls d’ampolla de la xarxa i augmenta la productivitat al mateix temps que proporciona un accés segur a una àmplia gamma de dispositius mòbils, que inclouen equips portàtils, telèfons intel·ligents i tauletes.

Implementa amb confiança aquest dispositiu de tallafocs per a petites i mitjanes empreses segur i sofisticat en una àmplia varietat d’empreses, com botigues minoristes, oficines remotes o sucursals, o oficines a la llar.

Amb un tallafocs SonicWall seguretat perimetral sèrie TZ pots estar segur que les teves xarxes cablejades i WLAN estan protegides mitjançant una plataforma de seguretat fiable, sofisticada i àmpliament implementada.

Protecció de xarxa de grau empresarial que inclou antimalware, prevenció d’intrusions, control d’aplicacións i filtrat de contingut segons adreces d’Internet / URL

Accés remot VPN SSL per dispositius Apple iOS, Google Android, Amazon Kindle, Windows, Mac OS i Linux

Inspecció profunda de paquet a tot el trànsit, sense restriccions de mida del fitxer ni protocol, incloses les connexions SSL xifrades

Aprofita tot el que la web té per oferir i el que la banda ampla d’alta velocitat posa a disposició de la teva empresa o despatx

Connectivitat sense fils de 802.11ac segura, per mitjà de controlador sense fils integrat o via wireless access points SonicPoint externs

Servei contra correu brossa integral

Tallafocs Sonicwall seguretat perimetral

TALLAFOCS SONICWALL SEGURETAT PERIMETRAL DE LA TEVA XARXA

tallafocs sonicwall

integració tallafocs sonicwall

Amb el tallafocs SONICWALL per seguretat perimetral, aconsegueixes aïllar tota la xarxa dels perill dels atacs cibernètics. Tant els equips connectats amb cable com els que es connecten per WIFI.

tallafocs sonicwall accespoint

Augmenta la teva xarxa WIFI de forma segura

Crea noves zones de cobertura WIFI amb accespoint de SONICWALL i garanteix la mateixa seguretat que els punts finals connectats amb cable.

Entre les tecnologies que suporten i fan possible el tele-treball es troben l’accés remot segur fiable, una major disponibilitat de l’accés a Internet de banda ampla i noves aplicacions col·laboratives. El tele-treball es veu també afavorit per determinades tendències, com són la popularitat dels PDA i telèfons intel·ligents, la major conscienciació que existeix sobre l’escalfament global i la motivació dels empleats que busquen millorar l’equilibri entre la seva vida laboral i la vida familiar. Tant les tendències empresarials com tecnològiques estan convertint el tele-treball cada vegada més en una realitat, gracies al tallafocs sonicwall seguretat perimetral.

Tallafocs Sonicwall seguretat perimetral

Tallafocs Sonicwall Video

vull més informació del tallafocs sonicwall

3 + 7 =

Horari d’atenció comercial:

dilluns a divendres de 8h.-15h.

972 642779