Espero que en llegir aquest article, et trobis be de salut tot i el coronavirus.

Moltes son les empreses que arrel del nostre anterior article “2 EINES DIGITALS GRATIS PER LA PIME PER LLUITAR CONTRA EL CORONAVIRUS”, ens han felicitat per la gran utilitat de les eines, i ens han demanat com ho poden fer per enviar fitxers de mida molt gran a algú (normalment vídeos), ja que el seu sistema de correu electrònic no els hi ho permet.

La majoria dels serveis de correu electrònic permeten enviar fitxers adjunts de 25 MB o menys, definitivament no són suficients per enviar un vídeo o un gran fitxer.

25 Mb = 10 fotos
25 Mb = 3 minuts de video HD
25 Mb = 20 planes PDF amb imatges

Per sort, hi ha moltes opcions disponibles que permeten enviar fàcilment arxius i vídeos grans i sense enviar-los per correu electrònic .

Utilitzeu una plataforma de transferència d’arxius per compartir fitxers

Us pregunteu com enviar fitxers o vídeos grans una vegada sense haver de desar-los al núvol? hi ha diverses maneres de fer-ho. Les solucions d’un sol ús compartides són excel·lents quan no heu d’enviar fitxers grans diàriament.

Hi ha diverses plataformes de transferència de fitxers disponibles, gratuïtes i de pagament, que permeten als usuaris enviar fitxers i vídeos grans. Moltes d’aquestes plataformes disposen d’una simple interfície i que us permetrà enviar fitxers als destinataris.

Un cop heu penjat el fitxer, obtindreu un enllaç per enviar al destinatari o bé podreu introduir la seva adreça de correu electrònic a la plataforma. Aleshores, rebran un enllaç per correu electrònic que poden visitar per descarregar els fitxers.

A continuació, es mostren algunes opcions fantàstiques per compartir un fitxer.

WeTransfer

WeTransfer és una plataforma de transferència de fitxers que permet transferir fitxers fins a 2 GB en la seva versió gratuïta.

El seu servei premium permet fins a 20 GB de transferències i emmagatzematge d’1 TB. WeTransfer permet la càrrega de mòbils.

Per què utilitzar WeTransfer?

Si necessiteu transferir fitxers grans a companys de feina o clients que necessiten emmagatzematge a curt termini, WeTransfer pot ser adequat per a vosaltres.

Preu: 12€ mensuals, amb una opció gratuïta limitada | Wetransfer.com

Firefox Send

Firefox Send permet als usuaris enviar fitxers de fins a 2,5 GB.

És una plataforma gratuïta, segura i centrada en la privadesa, amb xifratge de punta a punta. Els usuaris poden transferir fitxers a través del seu navegador d’escriptori.

Per què utilitzar Firefox Send? Les persones que vulguin enviar un fitxer gran de manera segura sense registrar-se en una subscripció poden beneficiar-se de Firefox Send.

Preu: Gratuït | Obre Firefox Send al teu navegador Firefox.

JumpShare

Jumpshare ofereix transferències de 250 MB i fins a 2 GB d’emmagatzematge de forma gratuïta.

Els seus plans de pagament ofereixen més opcions de mida il·limitada de fitxers.

Quan us inscriviu a una de les vostres subscripcions premium, podeu personalitzar les baixades, comprovar analítiques, recuperar fitxers suprimits i definir els fitxers com a autodestrucció.

Per què utilitzar Jumpshare? Si voleu un servei de compartició de fitxers amb la possibilitat de marcar les vostres accions, pot ser que sigui una elecció excel·lent.

Preu: 9,99-15,00 dòlars al mes, amb una opció limitada i gratuïta | jumpshare.com

Securely Send

Securely Send és una plataforma de transferència de fitxers. És ideal per a professionals i equips que necessiten enviar diversos fitxers cada mes, però no volen emmagatzemar-los al núvol.

El nivell més alt permet 100 transferències de 2 GB per mes.

Per què utilitzar Envia de forma segura? Si vosaltres o el vostre equip envien diverses vegades una gran quantitat de fitxers al mes, Envia de forma segura pot ser una bona opció.

Preu: 4.00-15.00 dòlars al mes | Securely Send

I fins aquí les 4 eines digitals per lluitar contra el coronavirus, i les seves conseqüències econòmiques.

Si necessites ajuda contacta amb nosaltres i anirem per feina. Salut.