Potenciant la mobilitat de la teva empresa, aconseguiràs acostar-te més als teus objectius de mantenir la facturació, i millorar la rendibilitat del teu negoci, en aquest temps difícils de pandèmia. En aquests vídeo hi trobaràs diverses formes de mobilitat in o out, per aplicar.

Ajuda a la força de vendes:

Visites de captació de clients nous, comandes de reposició, consultives, de venda directa, de lliurament de producte o retirada, etc…

Ajuda al teu departament tècnic:

Optimitza la gestió de les ordres de treball assignades i millorar la productivitat i imatge de l’ empresa. Elimina la paperassa i evita que oblidin material per facturar. Imputa correctament les despeses i obté un control absolut dels costos de cada servei o instal·lació.

Ajuda al teu departament de capital humà:

La necessitat d’un Control horari es simplifica amb la utilització d’una APP per fitxar. Els treballadors de carrer ho agrairan.

Porta tota la teva informació del CRM en el teu mòbil:

Controla l’agenda, truca des de qualsevol lloc i registra la trucada, controla el teu embut de vendes.

Vols saber més sobre la digitalització dels processos de la teva empresa?

En aquesta masterclass t’explicaré els 4 motius per digitalitzar els processos de distribució de la teva empresa i 5 punts claus per ajudar-te a aconseguir-ho, i veuràs exemples reals. t’ha agradat l’article mimant la tresoreria? deixa els teus comentaris.